w w w . R a j a n i e m i . c o m

EU-kritiker måste finnas i EU-parlamentet

 Samma dag som  vi läser att EU-kommissionen avgått efter anklagelser om misstänkt bedrägeri och svågerpolitik, skriver Widar Andersson (s) på den här sidan. Han är på gränsen att omyndigförklarar alla som har kritisk inställning till EU och dess framtid. De som påstår att EU-politiken inte behövs och ändå ställer upp i parlamentvalet slösar med skattebetalarnas pengar genom sitt onödiga uppdrag, menar han.

Fiffel i EU
Detta påstår han samtidigt som vi får reda på fifflet i EU och samtidigt som man får reda på att EU-parlamentarikern Sören Wibe, stark socialdemokratisk EU-kritiker, redan i januari röstade för ett misstroende mot EU-kommissionen, allt medan den socíalistiska gruppen hukade sig och kröp in i buskarna.
Att man sedan får information om att EU-domstolen utmanar fackföreningarnas rätt att stifta kollektivavtal, gör ju inte någon speciellt EU-vänlig heller. Jo, naturligtvis SAF.
Drar man ut konsekvenserna av Widar Anderssons inlägg, blir det att han uppmanar alla som är kritiska mot EU att inte gå och rösta. Varför rösta på något som man inte behöver och varför slösa med sin tid och med skattebetalarnas pengar genom att välja till helt onödiga uppdrag?

Många är EU-kritiska
Vidar Andersson har fortfarande upptäckt, eller så blundar han för verkligheten, att det faktiskt är många inom vårt land som har en eu-kritisk inställning.
Den blir inte positivare av att ”förnyaren” Widar Andersson har fått plats på listan.
Vi som vet vad förnyare står för, ryser.
Jan (S)värd