w w w . R a j a n i e m i . c o m

 

Virus varning! ...Eller?

Om du får ett e-mail med ärendet BadTimes - radera det omedelbart utan att läsa det. BadTimes är det farligaste E-MAIL-VIRUS som någonsin skapats. Skicka detta brev vidare till alla du känner, gärna ALLA arbetskamrater. BadTimes är ett virus som snabbt och enkelt raderar din hårddisk.

Och inte nog med det, det angriper alla diskar som står i närheten av din dator. Det kommer att vrida upp värmen i din frys så att din glass smälter. Det kommer att avmagnetisera alla dina plastkort så att du inte kan använda dem, radera alla inställningar på din TV och använda ultraviolett strålning för att göra repor i alla dina CD-skivor. Det kommer att ge ditt telefonnummer till din före detta. Det kommer att blanda svampbuljong i ditt akvarium. Det kommer att dricka upp all din öl och lämna smutsiga sockar på köksbordet då du ska få gäster. Det kommer att stoppa en död kattunge i bakfickan på dina bästa byxor och gömma dina bilnycklar då du är sen till jobbet.

BadTimes kommer att få dig att bli kär i en pingvin. Det kommer att ge dig mardrömmar om cirkusdvärgar. Det kommer att hälla socker i din bensintank samtidigt som det går ut på middag bakom din rygg med din nuvarande kille/tjej och hela middagen betalas med ditt kontokort. Det kommer att förföra din mormor. Det bryr sig inte om om hon är död,ty så kraftfullt är BadTimes-viruset. Det sträcker sig bortom gravens gräns för att besudla de ting som vi älskar mest. Det kommer att slumpmässigt flytta runt din bil på parkeringar så att du inte hittar den. Det kommer att sparka din hund. Det kommer att lämna vågade meddelanden på din chefs telefonsvarare med din röst. Det är lömskt och påhittigt. Det är farligt och förfärande att se. Det har också en rätt intressant nyans av ljust, ljust lila. BadTimes kommer att ge dig almsjuka. Det kommer att bjuda dig på cigaretter när du försöker sluta röka. Det kommer att resa i tiden för att smitta dina förfäder med vanställande genetiska sjukdomar och vandra över jorden med stor tillspillogivelse. Det kommer att lämna toalettlocket uppe. Det kommer att tillverka amfetamin i ditt badkar och ringa efter polisen samtidigt som det kokar ägg i mikron och jagar skolbarn med din jordfräs.

Det ääär sant!


Tack till Tommy Eklöv för bidraget!