136.

Anonym
mailto:kickxia@sverige.nu
Har Windows XP-proffesional, när jag senast var i Word och tryckte på delete-knappen så förminslkades fönstret i sidled så nu finns det svarta kanter på ca: 3,5 cm på vardera sidan. Hur kan jag få bort dessa?

Hejsan!
Jag förstår inte riktigt hur du menar. Är det bara i Word som du har svarta kanter på skärmen?

Om det bara är word så kanske du har lyckats få till "Helskärmsläge"?
Jag har provat att trycka på flera olika knappar både ensamma och i kombination, men det händer inget liknande.
Jag har Word 2002 och om jag väljer "Helskärm" i "Visa" menyn och dessutom har vad Microsoft kallar "Utskriftslayoutläge" på dokumentet så försvinner alla menyer och knappar.
Men det finns ett litet fönster kvar där det finns ett alternativ för att ta bort "Helskärmsläget". Annars så återställer man också genom att trycka på "Esc" tangenten. Det fungerar åtminstone i min version av Word.
Det går även att återställa genom att föra musen högst upp på skärmen. Då faller menyn ner och via "Visa" -> "Helskärm" återställs allt.

Om det däremot är lika med alla program så är det endera något med inställningarna på bildskärmen eller så har det blivit fel på bildskärmen.
Det brukar finnas endera några rattar eller knappar på själva bildskärmen som man använder för att ställa in den. Prova med dem.

Om inget hjälper så kan det som sagt ha blivit fel på skärmen.

/Mats

w w w . R a j a n i e m i . c o m