161.

Anonym
mailto:jorgen.lagerstedt@telia.com
jag har nyligen köpt en dator, 2400+ och ett radeon 9700 pro. När jag sätter ihop dessa saker händer ingenting, så jag bytte tillbaka till mina gammla grejjor..med samma resultat. Så fick jag nya grejjor från företaget som jag beställt ovanstående varor från, utan att jag beställt dessa, så jag prova även dessa, men med samma resultat. Så en polare satte ihop en gammal burk som funka, men när jag byter grafik kortet på den (som funkar), till radeon koret så skiter det sig. Radenon kortet funkar, det har vi testat.
Mvh / Jörgen

Hejsan!
Detta var knivigt, jag förstår helt enkelt inte vad du menar. Du skriver att du köpt en ny dator som inte fungerar och att när du böt tillbaks till dina gamla grejor fungerar det inte heller? Vad då, försökte du starta en gammal dator eller menar du att du har samma gamla dator men med nytt innehåll som t.ex. moderkort, processor grafikkort osv.? Och hur vet du att Radeonkortet fungerar? Inget i texten förklarar hur du vet det. Kan du återkomma och förklara lite mer hur du menar.
Prova annars att byta en sak i taget och innan du byter grafikkort så ställ in grafiken på standard VGA och boota om. Därefter avinstallerar du det gamla kortet. Sedan installerar du det nya. En tanke, den gamla grafiken, är det en grafikkrets som är inbygd i moderkortet? I sådana fall så måste du också gå in i BIOS-setup och ändra så att datorn ska leta efter ett externt grafikkort.

/Mats

w w w . R a j a n i e m i . c o m