184.

Orre
mailto:orre@bostream.nu
Hej igen!!
Nu när jag ändå är igång har jag en fråga till!
Jag har en gammal Compaq Presario Pentium I med Win 95. För typ ett år sen pajade musen, inte helt ovanligt, och jag stack till SIBA för att köpa ny. Min budget var rättså begränsad och eftersom burken knappast var i toppskick köpte jag en billig musjävul.
När jag kom hem och packade upp den såg jag att det fanns en skiva med. "Intellipoint bla bla bla". Jag tänkte: "- Jaha, vad trevligt, det kan ju inte skada att köra det." Men OJ! Vad fel jag hade. CD-jävuln bad mig installera en nyare verision av Internet Explorer och jag tänkte att det inte heller kunde skada så mycket. Men när jag sen startat om min intet ont anande dator och Windows hade startats fans inga ikoner, INGENTING.
Då tänkte jag att den hade fått nåt slags ryck och startade tålmodigt om den igen. Men NEJ! En helt tom bakgrund igen. Som tur är har burken en liten knapp som heter Homebase som hjälper en att skifta användare. Denna kanpp funkade och jag bytte till pappas gamla användare. Nu plötsligt så jag den välsignade startmenyn och allt annat. MEN, när jag startade om datan igen var det pappas användare som var heltom, och min användare som var full med ikoner.
Just i det ögonblicket fick jag en extremt hårdjäst moralkaka uppkörd i käften: LITA ALDRIG PÅ WINDOWS!!
 
Vad kan ha orsakat denna, nä jag borde nog inte kalla den krasch utan snarare ett ryck.
ELLER, borde jag sälja burken och göra mig av med demonerna??
 
mvh//
Orre

Hejsan!
Jag har inte använt Win95 eller Win98 med fler användarprofiler så jag vet inte om det finns någon reparations funktion eller så.
Kan du prova att lägga på Win95 igen eller hellre Win98?
Vi har också en gammal Pentium 166 Mhz som vi kör Win98 på. Den funkar i alla fall.

Vet inte om det kan finnas någon fix eller patch att få tag på hos Microsoft heller.

/Mats

w w w . R a j a n i e m i . c o m