224.

Anonym
mailto:brell75@hotmail.com
Hej!
Har en del problem med min dator.
Ibland kommer det upp ett fönster där det står runtime error.Och då är det bara till att starta om datorn.Hur åtgärdar jag detta?

Efter en nyinstallation av w98,så blev det lite bekymmer.När jag startar upp så är musen seg,då går jag in i stäng program.Där finns ett program sm heter nrpr,och när jag tar bort det så funkar musen igen.Jag söker efter detta programet i windows,o kommer då fram till ett program som heter premeter.Det går inte ta bort detta.Vet du vad det är för fel?

När jag vill gå in på en viss internetsida,så står det i ett fönster"scriptfel" o då måste jag trycka nej för bästa användning.Men sidan funkar inte knappt efter det.Hur åtgärdar detta?

Jag har ett sis integrerat grafikkort.Killen jag köpte datorn av hävdar att det går gradera upp det till 64mb,och det är just nu på 16mb.Men hur mycket stor skillnad är det,och när jag spelar,är det ett hyfsat kort eller ett rent skitkort för spel,typ Delta Force,IGI2,Medal of Honour?

Mvh Daniel!


Hejsan!

Runtime error, ja det betyder att ett program har gått på öronen. Det är omöjligt att kunna ge något tydligare svar utan att veta vilket program det gäller.
NRPR.EXE, är tydligen ett så kallat "Spyware" program. Prova att installera Ad-Aware eller Spybot. Jag har lagt upp några länkar i www.svensk-politik.com välj "Program, Verktyg, Antivirus" på menyn.
Scriptfel betyder att det är något fel på den kod som finns i den internetsida du besöker och det är ju inget du kan göra något åt.
Det bör gå att uppgradera minnet, men jag skulle nog rekomendera att du köper ett "riktigt" grafikkort istället.

/Mats

w w w . R a j a n i e m i . c o m