259.

mailto:Darkbreath2000@hotmail.com
Hej.. tack för en bra sida..=) Jag undrar över lite saker
1: När jag spelar, (Spel från cd, eller när jag använder en emulator, så kan jag spela en stund men sen bryts spelet och jag "Kastas" handlöst ut på skrivbordet igen, vad kan det bero på?
2: när jag ska ladda ner program från nätet eller från en cd så kan jag iofs spara dom på d delen av min delade disk, men när jag ska köra setupen jag laddat ner så vägrar programmen sparas på annat än c delen storlek 1.16 gb (Som jag tömt så gott det går, är bara 3 mb free space kvar där nu.) mitt operativsystem är windows millenium (Yuäck)... vet att partition magic finns, men jag skulle aldrig kunna ladda in det på datan om jag hade råd att köpa det när jag nu har dessa problem,som jag anar går lätt attlösa, men jag är lite borta på vissa saker i dator/internet hoppas på svar, och tack på förhand.. //Mvh F

Hejsan!
1. Det låter som att programmen helt enkelt kraschar. Du verkar ju ha väldigt trångt på hårddisken (C:) och du har väl Windows växlingsfil på C: om du inte har ändrat något i systemet. Växlingsfilen använder Windows som ett "extra" minne. Windows sparar temporärt data i den när det inte får plats i datorns internminne. Standardinställningarna är att låta Windows sköta om detta själv.
Om du startar kontrollpanelen och väljer fliken "Prestanda" och sedan knappen "Virtuellt minne..." så kan du ändra inställningarna där. Prova med att välja den andra enheten och sätt minsta och största värdet till t.ex. 350MB eller så mycket du kan undvara. Du kan även sätta 0 som minsta och ett annat värde som högsta. Testa!
2. I vissa program finns det ingen möjlighet att välja vart man vill installera vilket är mycket dåligt. Men om du menar att även om du får möjligheten att välja, så går det bara att installera till C: så har jag ingen aning. Jag har då aldrig stött på något liknande förrut. ?
Du skriver inte hur stor disk du har nu, men det kanske är dags att fundera på att köpa en till disk eller byta mot en större. Iofs, byter du disk så måste du ju kopiera innehållet med Norton GHOST eller liknande om du inte vill installera om allt.

/Mats

w w w . R a j a n i e m i . c o m