285.

Bios
mailto:zombralatina@hotmail.com
Tja!
Hur kan jag ändra lösenorden på Bios....?
Kan ej komma in på bios efter som den är Låst med Name och Password??

Sedan har jag ett annat problem..Jag kopierada mappen C:\WINDOWS\FONT för att bränna alla teckensnitt jag har på mappen..där efter kunde den inte kopiera några teckensnitt och jag tog bort dom som ej gick att kopiera för att försätta kopiera alla dom andra... efter det har ser jag bara jätte små teckensnitt!! har kollat efter och jag tror på att dom jag tog bort är eller som det heter Teckensnittsfil... den tecken som jag kommer ihåg hette: "Symbol 8,10,12,14,16,18,24" jag har Windows 98 se.. tack i förhand....


Hejsan!
För att komma in i BIOS om du har glömt lösenordet så måste du på moderkortet endera koppla ur och i batteriet eller flytta någon bygling. Om du har någon instruktionsbok för moderkortet så bör det finnas någon skiss som visar var byglingen sitter. Om du inte hittar så får du nog prova att plocka loss batteriet. När du gör detta så raderar du automatiskt alla inställningar för hårddisk och så vidare så det kan hända att du behöver titta över inställningarna sedan.

Vad gäller teckensnitten så förstår jag inte riktigt vad du menar. Om du har kopierat dem på något sätt. Kan du inte kopiera tillbaks dem eller tog du bort dem utan att kopiera dem? Jag minns inte riktigt med Win98, men om du kör Windowsinstallationen kanske du kan reparera Windows.
/Mats

w w w . R a j a n i e m i . c o m