342.

IngBritt Carlsson
mailto:ingbritt.carlsson@telia.com

Jag har "fipplat" med inställningarna så nu kan funkar inte ikonen IE för att gå ut på nätet, inte knappen WebHome heller. När jag försöker den vägen får jag se att datorn söker efter Proxy-inställningar. Jag startar nu genom "min anslutning". Jag har W98. Sedan undrar jag hur jag gör för att ladda hem musikfiler, MP3 (förmodar jag)och hur/var sparar jag dem så jag kan hitta dem när jag letar i cd-brännaren sedan? Kan jag använda Windows Media Player?

Hejsan!
Jag får inte riktigt klart för mig om du inte kommer ut på internet alls eller om det fungera genom "min anslutning"? Du kan ändra inställningarna för internet genom kontrollpanelen också om du inte får internet explorer att gå igång. Starta kontrollpanelen och välj Internet-alternativ. Leta runt i inställningarna och klicka bort allting med proxy (Jag antar att det är det som krånglar efter vad du skriver).
Det finns massor med program för att hantera mp3 filer och många gratis. Du får helt enkelt söka runt på nätet. Ett bra ställe att hitta nyttiga program är www.download.com
Filerna kan du spara var du vill, men lämpligt kan väl vara att skapa en mapp som heter t.ex. C:\Min Musik.

/Mats

w w w . R a j a n i e m i . c o m