54.


Roger
mailto:kebab@kbab.net
Hej...
När jag går till "Den här datorn" och dubbelklickar på "D", börjar datorn leta efter en setup-fil. Om jag högerklickar på ikonen för D, är "Spela upp automatiskt" skrivet med fet stil. Väljer jag att öppna C eller E, står det "Browse with ACDSee" som första val... samt på diskettenheten och båda CD-ikonerna. Så för att komma in på någon av diskarna, måste jag högerklicka på ikonen och välja öppna eller utforska. Så här blir det även om jag skapar en genväg till någon enhet. Jag har aldrig varit med om det här problemet förut, vilket operativsystem jag än har provat. För tillfället kör jag med Windows XP. Tacksam för svar... Ha en bra dag!

Hejsan!
Jag har precis fått XP-Home så jag har inte hunnit lära mig så mycket än, men prova att högerklicka och titta på egenskaper. På min DVD/CD kunde man välja olika alternativ beroende på innehåll.

/Mats
P.s. Jag hittade något intressant i Kontrollpanelen, Mappalternativ. Klickar man på fliken "Filtyper" kan man ändra på vilka saker som öppnas med vad osv. Kika lite där och se om du upptäcker något konstigt.

w w w . R a j a n i e m i . c o m