63.

Shary
mailto:zamani@telia.com
Hej! jag har ett problem och hoppas att du kan hjälpa mig. Varje gång när jag vill skicka en fil med min yahoo e-mail(attachments)får jag ett medelande att programmet har utfört en förbjuden åtgärd och kommer att avslutas, detta händer när jag klickar på "attach file".
Jag har windows98se och iexplorer 5.5. Jag har installerat om internet explorer5.5 och till och med internet explorer 6 men detta har inte hjälpt.
Tack för ditt svar.

Hejsan!
Jag har inte Yahoo själv men däremot ett Netscape konto och där har det aldrig varit några problem. En tanke som slog mig är att filen kanske är för stor? Det brukar finnas en maxstorlek på filer man kan skicka som mail. Netscape Netcenter har t.ex. 3Mb som maxgräns. En annan tanke som snurrar i bakhuvudet är om det kan ha något med säkerhetsinställningar i Internet Explorer att göra, eller om du kör genom någon brandvägg eller proxyserver som inte tillåter vad som helst. Har du möjlighet och lust så skulle du ju kunna prova att installera en annan browser, Opera eller Netscape, och prova med den. Hör gärna av dig igen om du kommer på nåt.


/Mats

w w w . R a j a n i e m i . c o m