79.

Anonym
mailto:sune.marie@swipnet.se
USB Device.
Ett fel uppstod när enheten installerades.

Installationen misslyckades eftersom en funktionsdrivrutin inte angetts för den här enhetsinstansen.
Vad menas med det???


Hejsan!
Det låter som om det fattas endera en drivrutin för själva enheten du försöker ansluta eller att det är något fel på USB. Du ger för lite information för att jag ska kunna leta vidare, så jag har lagt in en länk till Microsofts supportsidor där du kan leta vidare själv.

Hjälp om USB

/Mats

Information från Microsoft Supportsidor
Universal Serial Bus är en teknik som tagits fram av Microsoft, Intel, Compaq och andra viktiga aktörer på marknaden. USB används för kommunikation mellan datorn och de enheter som finns kopplade till denna. Det är denna teknik som håller på att ersätta den seriella och parallella kommunikationen som idag används för att ansluta till exempel tangentbord, möss och modem. I Windows 98 och Windows 2000 är stödet fullt utbyggt.

Universal Serial Bus kommer att ersätta de kontakter vi använder för att ansluta mus, tangentbord, skrivare, modem m.m . Med USB-tekniken ansluter man enheter i en slinga. Denna slinga kan totalt innefatta 127 olika enheter och kan vara upp till 5 meter lång. En annan stor fördel med USB är att den inte bara transporterar data genom kabeln, den transporterar även ström. Detta innebär att vi inte längre behöver både datakabel och strömkabel till alla våra enheter, vi får båda genom våran USB-kabel.

 

w w w . R a j a n i e m i . c o m