92.

thompa
mailto:thompac@spray.se
Jag har satt in en ny brännare AOpen 40x12x48 till min dator. Brännarprogramet NeroV5 fick vi att fungera men ett gammalt program som heter WinOnCD3.6 hittar inte brännaren. Jag har letat uppdateringar på detta program för XP men inte hittat något. Finns det någon som har en ide om vad jag skall göra för att få detta att fungera. Det är musikredigeringsmöjligheten i detta program jag vill åt. Eller finns något nytt bättre?

Hejsan!
Vet inte riktigt vad du menar med musikredigeringsmöjligheten, men om du menar att klippa och klistra, ändra volym och EQ så vidare så prova Easy CD Creator.

Om WinOnCD3.6 fungerar förutom att den inte hittar brännaren så vet jag inget annat sätt än om man kan få tag på någon uppgradering. Min första tanke innan jag hade läst riktigt vad du skrev var att prova med XP's kompatibilitetsläge. Man klickar på EXE-filen med musknapp 2 och väljer egenskaper. Därefter väljer man fliken "Kompatibilitet". Där kan man få XP att "låtsas" vara Win95, Win98, Win NT 4 eller Win2000. Men, som sagt var, det verkar ju vara andra problem. :(

/Mats

w w w . R a j a n i e m i . c o m