Boycott Staforce

To George with love...
To George with love...

 

2006-06-03http://swartz.typepad.com/texplorer/2006/06/anakata_erknner.html

Efter de senaste händelserna med razzian mot PRQ och The Pirate Bay så finns det inga alternativ kvar. Vi kommer att rösta på Piratpartiet.

2006-05-15

Lite mer funderingar.
Göran Persson är under press att berätta om han tänker ta med Miljöpartiet (och kanske Vänsterpartiet) i sin regering efter en eventuell valvinst.

Jag tycker att han borde lägga korten på bordet.
Om han skulle garantera att han inte skulle ha något mer med Miljöpartiet att göra så skulle han få min röst. Om han ska fortsätta regera med Miljöpartiet (på ett eller annant sätt) kommer jag att rösta på något annat. Eftersom han inget säger så är risken överhängande att Miljöpartiet kommer att spela en roll i framtiden. Då får han inte heller min röst.

Vad är då valet?
Jag känner att jag aldrig kan bli borgerlig. Jag har erfarenhet från arbetslöshet t.ex.
Om jag skulle rösta borgerligt så skulle det vara en röst mot Miljöpartiet och inte för en borgerlig politik.

Mitt val är med andra ord inte vänster eller höger. Det är för eller emot Miljöpartiet.

...och...

Då återstår bara Piratpartiet.
...Och vid närmare eftertanke så skulle det faktiskt vara en röst för något.

Ett litet c program :)

/******************************************************************************
* File: TEST_PARTI.C                              System: OpenVMS Alpha v7.3-2
* Auth: Mats Rajaniemi
* Date: 15-MAY-2006 13:57:30
*
* Desc: Kontrollera om det går att rösta på Socialdemokraterna.
*       Skapa symbol för att skicka med argument.
*       Exempel:
*       $ parti :== $SYS$SYSDEVICE:[SOURCE]TEST_PARTI.EXE
*
* Hist:
*
******************************************************************************/

#include <stdio>
#include <string>

int main (int argc, char *argv[])
{
   char sRegering[80];
   char sMyVote[80];

   memset(sRegering,'\0',sizeof(sRegering));
   memset(sMyVote,'\0',sizeof(sMyVote));

   strcpy(sRegering,argv[1]);

   if((strstr(sRegering,"Mp") != NULL) && (strstr(sRegering,"S") != NULL))
      sprintf(sMyVote, "Piratpartiet");
   else
      sprintf(sMyVote, "Socialdemokraterna");

   printf("Jag kommer att rösta på %s\n\n", sMyVote);
}

Kompilera och länka

Resultat:
NODE> parti :== $SYS$SYSDEVICE:[SOURCE]TEST_PARTI.EXE
NODE> parti "M + C + Mp"
Jag kommer att rösta på Socialdemokraterna

NODE> parti "M + C + Fp"
Jag kommer att rösta på Socialdemokraterna

NODE> parti "M + C + Fp + Kd"
Jag kommer att rösta på Socialdemokraterna

NODE> parti "S"
Jag kommer att rösta på Socialdemokraterna

NODE> parti "S + V"
Jag kommer att rösta på Socialdemokraterna

NODE> parti "S + V + Mp"
Jag kommer att rösta på Piratpartiet

NODE> parti "M + C + Fp + Kd + Mp"
Jag kommer att rösta på Socialdemokraterna


/Mats

2006-04-15

I dag såg jag en artikel i Arbetarbladet om att lagen om cykelhjälm för unga inte har lett till något straff. För någon vecka/dagar sedan kom uppgifter att polisen skulle bli hårdare mot fortkörare. Tidigare har man ju kriminaliserat hundratusentals människor som sysslar med fildelning.

Jag är ganska övertygad att inget av det jag har räknat upp kommer att leda till någon större förändring av beteendet hos oss som bor i det här landet. Varför tror jag då det? Helt enkelt därför att de här lagarna tror ingen annan än några politiker och tjänstemän på. Det finns inget verksamt sätt att få människor att följa dessa lagar och regler annat än genom att förvandla Sverige till en polisstat med angivare och hemliga poliser typ Sovjet eller Nazityskland.

Problemet med lagar och regler som ingen tror på är att man tappar respekten för andra lagar och regler som trots allt kan vara vettigare. Det märks ju t.ex. mer och mer i trafiken. Vilda omkörningar, för korta avstånd till bilen framför osv.

Vi har sakta men säkert fått det samhälle som borgarna tidigare ville ha. Sköt dig själv och skit i andra. Staten och näringslivet sköter sig och skiter i vanligt folk. Kan man skaffa sig pensioner och bonusar så gör man det. Vill man införa regler och lagar utan att bry sig om vad folk anser, så gör man det.

Sedan blir man förvånad och upprörd över att folk struntar i lagar och regler och gör som de vill och också försöker roffa åt sig det de kan genom att t.ex. fuska med bidrag, svartjobb m.m.
/Mats

2006-03-21

I dag fick Laila Freivalds till sist nog och avgick såg jag.
Sossarna fick mycket skit efter Tsunamin (och LF utsågs till syndabock för man inte kunde komma åt Persson). Finns det någon som på allvar tror att en borgerlig regering hade skött det hela på ett annat (och bättre) sätt?
Men kritiken efter Tsunamin var väl att man inte hade handlat och jag misstänker att nu med historien om SD's hemsida och "Muhammed-teckningarna" så skulle det visas handlingskraft. Men nu gjordes tydligen någon blunder och man gick för långt... Och som ett brev på posten kom angrepp från borgarna.
Jag törs slå vad om, att om inget hade gjorts åt SD's sida, och som en följd av detta, någon svensk hade kidnappats eller på något annat sätt kommit till skada av extremister... Så hade det kommit angrepp från borgarna och media för att man inte hade stoppat SD's hemsida.
Man blir illamående av allt hyckleri och dubbelspel i politik och journalistik.

Hade jag varit i LF's skor så hade jag stuckit mitt långfinger i luften på presskonferensen och bett journalister, media och borgare att fara åt h*****e.
Men jag tar för givet att hon var strikt och formell, för jag orkade inte se eländet. När det kom upp på nyheterna böt jag kanal för att slippa kräkas.

Tänk om man (borgerlig politiker) istället hade sagt att:
sossarna får sköta sina smutsiga affärer själva (e-mail smutskastningen mot Reinfeldt)
.
sossarna får hantera sina klavertramp själva ( stängningen av SD's hemsida).
Vi avser att vinna valet på en bättre politik och inte genom att nedlåta oss till några billiga tjuvnyp och smutsiga tricks.

Men tyvärr...
Moderater och folkpartister, socialdemokrater och vänsterpartister, de är av samma skrot och korn allihop!!!
Alla bara slåss om att få sitta vid köttgrytorna. Att få makt och berika sig själva. Precis som våra direktörer. De ger inte ett ruttet lingon för valboskapen, så varför ska jag ge ett likaså ruttet lingon för dem?

Det har dykt upp ett nytt parti som kommer att få min röst, Piratpartiet!
Skulle Piratpartiet komma till makten, så skulle man då kanske få ut något av det :)
/Mats

2005-06-26

Jag brukar roa mig(?) med att läsa Dagens Industri på jobbet. Jag har ofta tänkt att om man gjorde det till obligatorisk läsning för alla svenskar att läsa ledarsidan och kommentarinläggen på websidan, så skulle det garantera sociademokratiskt regeringsinnehav för överskådlig framtid. Särskilt kommentarerna på websidan brukar framkalla våldsamma obehagskänslor och en adrenalinrush i kroppen. Tanken att sådana människor skulle få komma till makten känns, för att uttrycka det mycket milt, inte bra.

Men... jag är beredd att sälja min själ till djävulen om det kan hjälpa till med att bli av med Miljöpartiet och den gröna skatteväxlingen, så det blir nog en röst på moderaterna i nästa val. Alternativt tvår jag mina händer och säger att med detta vill jag icke mer ha att göra och låter bli att rösta/röstar blankt.
/Mats

2004-12-21

Jag säger bara en sak. Jag kommer aldrig att förlåta regeringspartierna för det de gör mot mig som bilägare, villaägare och förälder med barn i skolåldern. Jag skulle dessutom behöva gå till tandläkaren ibland...

2004-12-03

Tänk vilket hallå det blir för att Nuder kallade fyrtiotalisterna för köttberg! Jämför med det stilla konstaterandet att riksdagsmännen/kvinnorna struntar i att anmäla sig sjuka så de slipper karensdagen. Inte ett knyst från andra politiker! Hallå! Var är Reinfeldt?!

 
 
[ Äldre funderingar ]
 
 
Computer Sweden
 
Tack till Computer Sweden
för att vi får möjlighet att
ge våra besökare det
senaste från IT världen!
Klicka här
Vårt webhotell finns hos Sajthotellet, flytta in du också!
 
The Wheel of Time

The Wheel of Time turns, and Ages come and pass, leaving memories that become legend.
Legend fades to myth, and even myth is long forgotten when the Age that gave it birth comes again.
In one Age, called the Third Age by some, an Age yet to come, an Age long past, a wind rose in the Rhannon Hills. The wind was not the beginning. There are neither beginnings nor endings to the turning of the Wheel of Time. But it was a beginning.

Tidens Hjul vrider sig. Åldrar kommer och åldrar går, och de efterlämnar minnen som blir legender. Legenderna bleknar och blir myter, och till och med myten är sedan länge glömd när den ålder som var dess upphov kommer åter. I en ålder vilken somliga kallade Tredje Åldern, en ålder som ännu skulle komma och som sedan länge var förbi, uppstod en vind över kullarna vid Rhannon.
Vinden var inte början. Det finns varken början eller slut när Tidens Hjul vrider sig.
Men det var en början.

Läs mer >>>

 
Token site In Flames Site

 


Behöver du hjälp med din dator?

© 1998-2005 -- Mats och Therese Rajaniemi